Ingredientai

Pievagrybiai 14 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Rūkyta žuvis 200 g
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Rūkytą žuvį išdarinėkite - nulupkite odą, išrinkite kaulus. Smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius smulkiai supjaustykite ir apkepkite su smulkiai pjaustytu svogūnu. Palaukite kol atvės.

Pievagrybius sumaišykite su žuvimi ir majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba