Ingredientai

Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Uogos pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nedideliame vandens kiekyje (60 g) išbrinkinkite želatiną, po to ištirpinkite įdėję indą į vandens dubenį arba mikrobangų krosnelėje (nustatę atitirpinimo režimą).

Į rūgpienį suberkite paprastą ir vanilinį cukrų, išmaišykite. Nenustodami maišyti pamažu supilkite ištirpintą želatiną.

Drebučius dėkite į indelius ir palikite šaldytuve sustingti.

Patiekite su mėlynėmis arba mėlynių kompotu, uogiene ar padažu.

Padažą galima ruošti taip: lygiomis dalimis sumaišykite mėlynių uogienę su juodųjų serbentų arba spanguolių tyre.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Greitai paruošiamos salotos
Lengvai paruošiamas
15 min.

Greitai paruošiamos salotos

Užkandis su tunu
Lengvai paruošiamas
15 min.

Užkandis su tunu

Sušildanti sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sušildanti sriuba