Ingredientai
Kiaulienos sprandinė
0.5
kg
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Rauginti kopūstai
300
g
Daržovių sultinys
2
puodeliai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Svogūną smulkiai supjaustykite, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.
3. Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite, kol morkos suminkštės, o svogūnai gražiai pagels.
4. Sudėkite kopūstus ir užpilkite sultiniu.
5. Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 1 val.,kol ji taps minkšta.
Skanaus!
Atsiliepimai