Ingredientai

Kiaulienos sprandinė 0.5 kg
Morkos 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 1 skiltelė
Rauginti kopūstai 300 g
Daržovių sultinys 2 puodeliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaulienos sprandinę supjaustykite 4 cm kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Svogūną smulkiai supjaustykite, kopūstą perpjaukite į keturias dalis, morkas supjaustykite kubeliais.

Apkepkite mėsą, sudėkite morkas, svogūnus, česnakus ir dar šiek tiek pakepkite, kol morkos suminkštės, o svogūnai gražiai pagels.

Sudėkite kopūstus ir užpilkite sultiniu.

Troškinkite mėsą uždengę dangčiu apie 1 val.,kol ji taps minkšta.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Saldžių bulvių, morkų ir imbiero sriuba

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba