Ingredientai
Miltai
200
ml
Migdolų miltai
120
ml
Rudasis cukrus
200
ml
Bananai
2
vnt.
Moliūgo tyrė
0.5
puodelio
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Kiaušiniai
3
vnt.
Sviestas
120
g
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.
Sumaišykite miltus, migdolų miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Bananus sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Moliūgą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą.
Gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą.
Kepkite apie 50 minučių.
Iš formos išimkite atvėsusį.
Atsiliepimai