Gaminimo eiga

Dideliame ąsotyje sumaišykite vyną, likerį ir agavų sirupą. Suberkite avietes, arbūzo kubelius, persiką, citriną ir atsargiai išmaišykite. Palaikykite šaldytuve 3–4 val. Patiekite šaltą su ledukais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Avinžirnių kepsneliai su daržovėmis

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta