Ingredientai

Ėriena 1 kg
Apelsinų sultys 300 ml
Raudonas sausas vynas 200 ml
Sojos padažas 4 šaukštai
Rozmarinai 5 šakelės
Svogūnai 1 vnt.
Česnakai 0.5 vnt.
Ėrienos prieskoniai pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Į dubenį įdėti ėrieną.

Supjaustyti arba sukapoti svogūną ir česnaką.

Sudėti juos ir rozmariną, supilti apelsinų sultis, vyną ir sojos padažą.

Marinuoti mažiausiai parą laiko.

Po marinavimo ėrienos mėsą dėti į orkaitę ir maždaug valandą kepti 170 laipsnių temperatūroje.

Patiekiant palaistyti marinatu.

Gero apetito!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba