Ingredientai
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Sviestas
50 g
Virtų ryžių
250 g
Vištienos sultinys
600 ml
Baltas sausas vynas
100 ml
Parmezano sūris
100 g
Šparagai
400 g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Puode išlydykite sviestą ir keletą minučių pakaitinkite susmulkintą svogūną ir česnaką (tik neperkepinkite!).
Suberkite ryžius ir dar pakaitinkite.
Sudėkite juostelėmis supjaustytą rūkytą šoninę, dar keletą minučių pakepinkite.
Sumaišykite karštą sultinį ir vyną, supilkite į puodą.
Kai sultinys visiškai susigers į ryžius, sudėkite supjaustytus šparagus.
Pakaitinkite keletą minučių, nuimkite nuo ugnies, įberkite susmulkintų petražolių ir tarkuoto parmezano sūrio.