Gaminimo eiga

Puode išlydykite sviestą ir keletą minučių pakaitinkite susmulkintą svogūną ir česnaką (tik neperkepinkite!).

Suberkite ryžius ir dar pakaitinkite.

Sudėkite juostelėmis supjaustytą rūkytą šoninę, dar keletą minučių pakepinkite.

Sumaišykite karštą sultinį ir vyną, supilkite į puodą.

Kai sultinys visiškai susigers į ryžius, sudėkite supjaustytus šparagus.

Pakaitinkite keletą minučių, nuimkite nuo ugnies, įberkite susmulkintų petražolių ir tarkuoto parmezano sūrio.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena