Ingredientai

Rikotos sūris 300 g
Miltai 1 stiklinė
Migdolų miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Cukrus 3 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 0.3 stiklinės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Cukrų išsukite su kiaušiniais.

Suberkite migdolų miltus, supilkite pieną, suberkite rikotą ir gerai išmaišykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, druska ir suberkite į rikotos mišinį. Gerai išminkykite.

Formuokite mažas spurgeles ir virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištraukus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų perteklinis aliejus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai