Ingredientai
Įprastas pyragas gali tapti išskirtiniu pridėjus vos vieną ingredientą, tad kviečiame išsikepti riešutinį bananų pyragą. Minkštas, drėgnas ir be galo kvapnus. ragaukite riešutinį bananų pyragą vos jam truputį atvėsus.
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C ir pasiruoškite kepimo formą (galite ją ištepti sviestu arba naudoti kepimo popierių).
Dideliame dubenyje sutrinkite bananus iki tyrės. Į bananus sudėkite kamabario temperatūroje bent porą valandų palaikytą minkštą sviestą ir cukrų, viską gerai išplakite.
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir dar kartą išplakite. Tuomet suberkite miltus, kepimo miltelius, sodą, druską ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa.
Supilkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 50–60 minučių, kol pyragas taps aukso spalvos, o įkišus pagaliuką jis išlips švarus.
Ištraukus pyragą iš orkaitės, leiskite jam šiek tiek atvėsti. Tada galite ant viršaus uždėti riešutų.
Receptu dalijasi „Lidl“