Ingredientai
Miltai
3
stiklinės
Sviestas
300
g
Cukraus pudra
200
g
Migdolai
150
g
Vanduo
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštas
Baltasis šokoladas
100
g
Juodasis šokoladas
100
g
Porcijos: 30
Gaminimo eiga
Miltus sumaišykite su cukraus pudra, sudėkite gabaliukais supjaustytą atšaldytą sviestą, riešutus ir kapokite dideliu plačiu peiliu, kol gausite vienalytę masę. Jei tešla nesukibs, įpilkite šaukštą vandens ar citrinos sulčių.
Padėkite valandai į šaldytuvą. Paskui iškočiokite, supjaustykite norimomis formomis ir kepkite orkaitėje maždaug 15 min, kol gražiai pagels.
Atvėsusius dekoruokite ištirpintu juoduoju ir baltuoju šokoladu.
Atsiliepimai