Ingredientai

Medus 4 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Riešutus gerai nuplaukite ir palikite nudžiūti.

2. Riešutus sukapokite, kad būtų smulkesni ir supilkite į nedidelį stiklainiuką. Riešutų turėtų būti pripilta keturi penktadaliai stiklainiuko.

3. Medų, jei jis kietas, pakaitinkite dubenyje ant garų vonelės, kol pradės skystėti (svarbiausia, kad medus nebūtų karštas) ir supilkite ant riešutų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Trinta špinatų sriuba
Lengvai paruošiamas
40 min.

Trinta špinatų sriuba

Mažos daržovių picos
Reikia pasistengti
50 min.

Mažos daržovių picos

Brokolių ir obuolių salotos
Lengvai paruošiamas
30 min.

Brokolių ir obuolių salotos

Itališki florentinai su vyšniomis
Lengvai paruošiamas
25 min.

Itališki florentinai su vyšniomis