Ingredientai
Balta duona
riekelė
Sviestas
100
g
Ridikėliai
3
saujos
Krapai
sauja
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Ridikėlius nuploviau, trečdalį jų smulkiai sutarkavau, o likusius supjausčiau.
Krapus smulkiai supjausčiau.
Minkštą sviestą išsukau su tarkuotais ridikėliais ir pjaustytais krapais, gardinau druska bei maltais pipirais.
Nupjoviau duonos riekės plutą ir ją supjausčiau taip, kad gautųsi keturi vienodi kvadratai.
Kiekvieną jų iš abiejų pusių plonai aptepiau ridikėlių sviestu. Iš duonos kvadratų „stačiau“ keturių aukštų sumuštinius, tarp kurių sluoksnių dar įdėjau pjaustytų ridikėlių.
Iš vienos sumuštinių duonos riekės gausis vienas keturių aukštų sumuštinis.
Atsiliepimai