Ingredientai

Mažos juodos duonos riekelės, pagardintos saulėgrąžomis 4 riekelės
Lėtai virta plėšoma jautiena 150 g
Puskietis sūris (galite dėti ir daugiau) 2 riekelės
Majonezas 1 šaukštas
Kečupas 1 šaukštas
Nedidelis svogūnas 0.25 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Jautieną kepame orkaitėje apie 30 minučių (pagal instrukciją, kuri nurodyta ant pakuotės).

2. Sumaišome majonezą kartu su kečupu, į padažą įdedame smulkiai pjaustyto svogūno, įpilame šlakelį citrinos sulčių. Pagardiname druska ir pipirais.

3. Jautienai iškepus, leidžiame truputį pravėsti ir supjaustome arba suplėšome šakute.

4. Duonos riekeles ištepame paruoštu padažu. Ant vienos riekelės dedame jautieną, raugintus kopūstus, sūrį ir uždengiame likusia riekele.

5. Sumuštinius dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame, kol šie gražiai apskrus, o sūris išsilydys, apie 5-8 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai