Ingredientai

Vištiena (virta arba kepta) 300 g
Morkos (didelė) 1 vnt.
Obuoliai 2 vnt.
Fermentinis sūris 80 g
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Morkas sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite plonais šiaudeliais.

Sūrį gana smulkiai sutarkuokite.

Virtą arba keptą vištieną smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba