Ingredientai

Vištienos filė 4 vnt.
Rūkytas kumpis 50 g
Sūris su mėlynuoju pelėsiu 100 g
Provanso žolelės 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Ementalio sūris 100 g
Pomidorai 3 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė horizontaliai giliai įpjaukite (beveik perpjaukite per pusę).

Vidų ištrinkite prieskoninėmis žolelėmis. Įdėkite plonai atpjauto kumpio ir sutrupinto sūrio su mėlynuoju pelėsiu.

Vištienos filė „užsekite“ mediniu smeigtuku.

Viršų iš abiejų pusių apiberkite druska, pipirais.

Paruoštus filė gabaliukus dėkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą.

Kepkite 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol vištiena kepa, sutarkuokite sūrį, nulupkite pomidorams žieveles ir labai smulkiai supjaustykite. Sumaišykite sūrį su pomidorais.

Ištraukite filė gabaliukus, ant kiekvieno gana gausiai uždėkite paruoštos sūrio ir pomidorų masės.

Kepkite dar 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba