Jei surengtume žiemos sriubų rinkimus, didelė tikimybė, kad juos laimėtų raugintų kopūstų sriuba. Kvapni, soti, tikra naminė sriuba. Išvirusią raugintų kopūstų sriubą gardinkite krapais.

Gaminimo eiga

1. Svogūnus susmulkinkite, morkas ir česnaką sutarkuokite. Apkepkite puode su aliejumi, kol suminkštės.

2. Į apkeptas daržoves dėkite smulkintą šoninę ir viską kepkite 5–6 min.

3. Užpilkite vištienos sultiniu ir sudėkite kubeliais pjaustytas bulves. Pavirkite 10 min. ir sudėkite IKI raugintus kopūstus. Pagardinkite prieskoniais.

4. Sriubą virkite apie 20 min.

5. Išvirusią sriubą gardinkite smulkintais krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai