Ingredientai

Vištiena 300 g
Rauginti kopūstai 0.5 kg
Bulvės vnt.
Morkos 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Lauro lapai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Cukrus žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir virkite.

2. Putas gerai nugriebkite, sudėkite kopūstus, pjaustytas bulves.

3. Virkite 10 minučių.

4. Sudėkite tarkuotą morką, lauro lapus, nuluptą, bet nepjaustytą svogūną (baigus virti jį išgriebkite).

5. Pagardinkite pipirais, druska ir cukrumi.

6. Virkite dar 10 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Kepti obuoliai su uogomis ir cinamonu