Ingredientai

Vištiena 300 g
Rauginti kopūstai 0.5 kg
Bulvės vnt.
Morkos 1 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Lauro lapai 3 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Cukrus žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir virkite.

2. Putas gerai nugriebkite, sudėkite kopūstus, pjaustytas bulves.

3. Virkite 10 minučių.

4. Sudėkite tarkuotą morką, lauro lapus, nuluptą, bet nepjaustytą svogūną (baigus virti jį išgriebkite).

5. Pagardinkite pipirais, druska ir cukrumi.

6. Virkite dar 10 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla