Ingredientai

Grietinė 5 šaukštai
Krienai 1.5 šaukšto
Cukrus žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Grietinę sumaišykite su krienais, cukrumi ir labai smulkiai supjaustytu svogūnu.

2. Padažą užpilkite ant raugintų kopūstų ir gerai išmaišykite.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gaivios vištienos ir ananasų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivios vištienos ir ananasų salotos

Grūdėta varškė su krabų mėsa
Lengvai paruošiamas
10 min.

Grūdėta varškė su krabų mėsa

Ispaniškos bulvių salotos su tunu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ispaniškos bulvių salotos su tunu

Agurkų ir avokadų salotos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Agurkų ir avokadų salotos