Ingredientai
cukraus
0.75
puodelio
kukurūzų krakmolo
3
v. š.
supjaustytų rabarbarų
3
puodeliai
avižų
1
puodelis
rudojo cukraus
0.5
puodelio
tirpinto sviesto
0.5
puodelio
miltų
0.3
puodelio
malto cinamono
1
a. š.
Gaminimo eiga
1. Dideliame dubenyje sumaišykite cukrų ir kukurūzų krakmolą. Sudėkite rabarbarus ir obuolius arba braškes ir viską išmaišykite.
2. Tuomet vaisius sudėkite į kepimui orkaitėje paruoštą indą.
3. Nedideliame dubenyje sumaišykite avižas, rudąjį cukrų, sviestą, miltus ir cinamoną, kol masė taps panaši į rupius trupinius. Gautus trupinius pabarstykite ant vaisių ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje, maždaug 45 minutes.
4. Patiekite su ledais.
Skanaus!
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai