Labai gardus, burnoje tirpstantis snikerinis pyragas

Gaminimo eiga

Įkaitiname orkaitę iki 180 °C temperatūros. Sausainius sulaužome, sumaišome su riešutų sviestu. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, suberiame sausainių masę ir šiek tiek šaukštu paspaudžiame.

Ant sausainių tolygiai užpilame kondensuotą pieną, ant viršaus užberiame smulkiai laužytą šokoladą. Kepame 20-25 minutes, kol lengvai paruduos. Išėmę iš orkaitės leidžiame porą valandų pastovėti šaltai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis