Ingredientai

svogūno 1 vnt.
špinatų 1 sauja
šaltai rūkytos nugarinės 3 gabaliukai
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
kiaušinių 2 vnt.
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite špinatus, supjaustykite šaltai rūkytos nugarinės gabalėlius, viską sudėkite į dubenėlį. Ant pjaustytų daržovių ir nugarinės užberkite juodųjų pipirų, įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.

2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite daržovių ir mėsos įdarą. Tešlos kraštelius užlenkite į viršų ir užspauskite kampučius. Ant pyragėlių viršaus įmuškite po kiaušinį.

3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškepus papuoškite špinatais ir užberkite juodųjų pipirų.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai