Ingredientai
svogūno
1
vnt.
špinatų
1
sauja
šaltai rūkytos nugarinės
3
gabaliukai
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos
2
lapeliai
kiaušinių
2
vnt.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Gaminimo eiga
2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite daržovių ir mėsos įdarą. Tešlos kraštelius užlenkite į viršų ir užspauskite kampučius. Ant pyragėlių viršaus įmuškite po kiaušinį.
3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškepus papuoškite špinatais ir užberkite juodųjų pipirų.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai