Porcijos: 7

Gaminimo eiga

Iš šaldiklio išimkite tešlą. Kol ji šils, paruoškite įdarą.

Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Lengvai ištepkite aliejumi kepamąją skardą.

Morkas sutarkuokite burokine trintuve, cukinijas, porus, svogūną ir saliero stiebą susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje. Baigiant kepinti suberkite druską, pipirus bei raudonėlius.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 C.

Sūrį sutarkuokite.

Atšilusią tešlą aštriu peiliu supjaustykite į 16 stačiakampių ( maždaug 8x10 cm dydžio). Daržovių įdarą ir sūrį lygiomis dalimis išdėliokite ant 8 stačiakampių. Įdarą dėkite į kiekvieno stačiakampio vidurį. Kraštus aptepkite plaktu kiaušiniu, uždenkite kitu stačiakampiu ir gražiai sulipinkite.

Sulipdytus pyragėlius keliose vietose įpjaukite, kad kepant išeitų garas.

Pyragėlius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite, kol gražiai pagels (15-20 minučių). Patiekite karštus arba kambario temperatūros.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai