Ingredientai

Cukrus 1 stiklinė
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Miltai 1 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Uogos 400 g
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi (kad masės gerokai padaugėtų, tarkim, pasidarytų dvigubai). Įmaišyti nutarkuotą citrinos ar apelsino žievelę. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.

Kepimo formą ištepti riebalais ar iškloti kepimo popieriumi. Berti dalį uogų, suversti ir gražiai, tolygiai paskirstyti tešlą. Ant viršaus dar užbarstyti uogų. Kepti 180° C temperatūros orkaitėje 30-40 min. Atvėsus užbarstyti cukraus pudros. Labai purus, gardus pyragas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai