Ingredientai
Sviestas
100
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Cukrus
stiklinė
Pienas
3
šaukštai
Miltai
1.5
stiklinės
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Sviestas
100
g
Cukrus
0.5
stiklinės
Miltai
2
šaukštai
Pienas
2
šaukštai
Kokoso drožlės
50
g
Migdolų drožlės
100
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Ištirpinti sviestą (arba margariną) ir palikti aušti.
Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Įmaišyti su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
Sudėti margariną ir supilti pieną.
Švelniai išmaišyti ir išpilti į 26 cm skersmens išardomą formą.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Kepant paruošti glaistą.
Jam atseikėti sudedamąsias glaisto dalis į puodą ir kaitinti nuolat maišant, kol sutirštės (kelias minutes).
Užpilti glaistą ant pyrago.
Kepti dar 10–15 minučių.
Atsiliepimai