Ingredientai

Miltai 2 puodeliai
Bananai 4 vnt.
Cukrus 0.5 puodelio
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska 0.5 šaukštelio
Uogos 2 puodeliai
Pienas 70 ml
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Tinka visos mėgstamos uogos.

Gaminimo eiga

Sviestą išsukite su cukrumi.

Supilkite pieną, įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.

Bananus sutrinkite iki tyrės ir supilkite į sviesto plakinį. Gerai išsukite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi, druska. Maišant suberkite į tešlą.

Gerai išmaišykite.

Kepimo formą gausiai ištepkite sviestu.

Ant dugno supilkite vieną puodelį uogų, jas tolygiai išsklaidykite.

Supilkite pusę tešlos, suberkite likusias uogas ir ant viršaus likusią tešlą.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.

Iš kepimo formos išimkite jau pravėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis

Gardusis čili sriubos apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Gardusis čili sriubos apkepas

Gaivios silkės salotos su agurkais
Lengvai paruošiamas
15 min.

Gaivios silkės salotos su agurkais