Ingredientai
Prinokęs bananas
2 vnt.
Kiaušiniai
2 vnt.
Varškė
400 g
Cukraus
3 šaukštas
Juodasis šokoladas
50 g
Miltų
5 šaukštas
Sviestas
50 g
Kepimo milteliai
1 šaukštelis
Vanilės ekstraktas
0.5 šaukštelis
Juodasis šokoladas
100 g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Cukrų išsukite su kiaušiniais iki plakinys pabals ir padidės.
2. Sudėkite ištirpintą sviestą, sutrintus bananus ir vėl gerai išsukite.
3. Suberkite pertrintą varškę, miltus, kepimo miltelius, įpilkite vanilės ekstrakto ir gerai išsukite.
4. Įberkite tarkuoto šokolado.
5. Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
7. Kai šiek tiek atvės apliekite viršų ištirpintu juodu šokoladu.