Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Kiaušinių tryniai
2
vnt.
Grietinėlė
250
ml
Miltai
1
šaukštas
Cukrus
5
šaukštai
Migdolai (malti)
5
šaukštai
Vyšnios
300
g
Sviestas
1
šaukštelis
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 4
Kvepiantis vasaros prisiminimas.
Gaminimo eiga
Ištepkite kepimo formą sviestu, sieneles ir dugną pabarstykite cukraus pudra.
Išplakite šluotele grietinėlę, trynius ir kiaušinius.
Kitame inde sumaišykite visus sausus komponentus: miltus, maltus migdolus ir cukrų.
Išplaktus kiaušinius su grietinėle supilkite į sausų produktų masę.
Viską išplakite, tešla turi būti vientisa, omleto konsistencijos.
Sudėkite į kepimo formą vyšnias ir užliekite tešla.
Kepkite pyragą 200 laipsnių karščio orkaitėje, kol tešla iškils ir pagels.
Išimkite, pabarstykite cukraus pudrą. Šį pyragą valgykite karštą.
Atsiliepimai