Ingredientai
Fetos sūris
500
g
Kietasis sūris sutarkuotas
1
stiklinė
Pienas
1
stiklinė
Lydytas sviestas
1
stiklinė
Kiaušiniai
5
vnt.
Petražolės
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vidutinio didumo skardą patepkite riebalais, įklokite lakštą sluoksniuotos tešlos, gan gausiai patepkite jį sviestu ir užklokite dar vienu tešlos lakštu.
Iš sutrinto fetos sūrio, smulkiai sutarkuoto kietojo sūrio, pieno, išplaktų kiaušinių ir smulkiai sukapotų petražolių paruoškite įdarą, įberkite druskos ir pipirų.
Įdarą vienodu sluoksniu sudėkite ant tešlos, užklokite nauju tešlos lakštu ir jį gausiai patepkite sviestu. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 45–55 min.
Atsiliepimai