Ingredientai

Slyva 16 vnt.
Sviestas 3 šaukštas
Cukraus 6 šaukštas
Miltų 1.5 stiklinė
Migdolų miltai 0.5 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Migdolų esencija 0.5 šaukštelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Slyvas nuplaukite, perpjaukite į keturias dalis, kauliukus išimkite.

Kitame dubenyje išplakite kiaušinius su cukrumi, įpilkite ištirpintą sviestą, migdolų ekstrakto, suberkite miltus, migdolų miltus ir sumaišykite su kepimo milteliais.

Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos.

Suberkite slyvas. Išmaišykite.

Kepimo forma ištepama sviestu ir supikite paruoštą tešlą.

Kepkite apie 30 min. iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.