Ingredientai
Miltai
320
g
Moliūgai
250
g
Cukrus
200
g
Aliejus
100
ml
Citrinų sultys
3
šaukštai
Apelsino žievelė tarkuota
1
šaukštas
Džiovinti abrikosai
75
g
Cukatos
75
g
Migdolai
60
g
Soda
1
šaukštelis
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Porcijos: 8
Pyragas labai aromatingas ir kvepiantis rudeniu. Skanus, drėgnas ir labai sotus...
Gaminimo eiga
Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės. Aliejų išplakite su cukrumi, įmaišykite tarkuotą moliūgą, citrinų sultis, apelsino žievelę, sodą ir vanilę, išmaišykite.
Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje apie 50 min.
Atsiliepimai