Ingredientai

Miltai 320 g
Cukrus 200 g
Aliejus 100 ml
Citrinų sultys 3 šaukštai
Soda 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Porcijos: 8
Pyragas labai aromatingas ir kvepiantis rudeniu. Skanus, drėgnas ir labai sotus...

Gaminimo eiga

Moliūgo minkštimą sutrinkite trintuvu iki tyrelės. Aliejų išplakite su cukrumi, įmaišykite tarkuotą moliūgą, citrinų sultis, apelsino žievelę, sodą ir vanilę, išmaišykite.

Tada suberkite persijotus miltus. Į tešlą įmaišykite džiovintus vaisius ir riešutus. Formą išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą. Kepkite 170 C temperatūros orkaitėje apie 50 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis