Ingredientai

Cukrus 5 šaukštai
Grietinėlės skonio pudingas 2 pakeliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Pienas 0.5 stiklinės
Kepimo milteliai 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Uogos sauja
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

1. Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo, baltymus su druska iki putų. Pudingo miltelius išmaišykite su pienu. Varškę išmaišykite su maskarpone, supilkite pudingo masę, išmaišykite trynius, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir galiausiai - baltymus.

2. Sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 23 cm skersmens skardą nusegamais šonais. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje maždaug valandą. Jei kepinio viršus ruduoja per greitai, pridenkite folija.

3. Patiekite su trintomis uogomis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške