Ingredientai

Bulvės 600 g
Varškės sūris 300 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Druska pagal skonį
Miltai 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves nulupkite ir išvirkite pasūdytame vandenyje.

2. Gerai nuvarvinkite ir sutrinkite su varškės sūriu iki vientisos tyrės.

3. Įberkite druskos, įmuškite kiaušinius ir gerai išminkykite.

4. Formuokite nedidelius blynus ir apvoliokite juos miltuose.

5. Kepkite keptuvėje gerai įkaitintame aliejuje.

6. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Obuolių blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Obuolių blynai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla