Ingredientai

Varškė 400 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Razinos 1 sauja
Bananai 1 vnt.
Kriaušės 1 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Miltai 5 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukrus 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Druska žiupsnelis
Bananai 1 vnt.
Grietinėlė 100 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Razinas išmirkykite ir nusausinkite.

Bananą, nuluptą obuolį ir kriaušę smulkiai supjaustykite.

Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.

Varškę pertrinkite su kiaušiniais, cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi.

Vaisius gerai sumaišykite su varškės mase ir miltais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų su sviesto gabalėliu ir šaukštu ar rankomis formuokite blynelius.

Kepkite vartant, kol apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su supjaustytais bananais ir plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai