Ingredientai
Špinatai
3
saujos
Česnakai
2
skiltelės
Kiaušiniai
6
vnt.
Pienas
0.5
stiklinės
Druska
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Fermentinis sūris
50
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius gerai išplakite su prieskoniais ir pienu.
2. Špinatus suberkite į keptuvę su įkaitintu sviestu, išspauskite česnaką ir maišant apkepkite, kol špinatais suminkštės.
3. Sudėkite špinatus į sviestu išteptą kepimo formą, tolygiai paskleiskite.
4. Ant viršaus užpilkite kiaušinių plakinį.
5. Ant viršaus užberkite smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai