Ingredientai
IKI bertoletijų
200
g
IKI anakardžių
200
g
migdolų miltų
100
g
IKI sviesto
100
g
avižinių dribsnių
50
g
IKI varškės
1
kg
IKI grietinės
100
g
IKI kiaušinių
3
vnt.
medaus
2
v. š.
Gaminimo eiga
1. Į virtuvinį trintuvą sudėkite visus riešutus, migdolų miltus, sviestą, avižinius dribsnius ir trinkite iki vientisos konsistencijos. Kepimo formą patepkite sviestu ir sudėkite gautą masę, ją išlyginkite šaukštu.
2. IKI varškę, grietinę, kiaušinius, medų sudėkite į virtuvinį trintuvą ir trinkite iki vientisos konsistencijos. Gautą masę sudėkite į kepimo formą, kurioje yra torto padas.
3. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 40–50 min.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai