Ingredientai

Citrinų sultys 0.5 puodelio
Pienas 1.5 puodelio
Cukrus 1.5 puodelio
Miltai 0.5 puodelio
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius.

Baltymus suplakite su druska iki standžių putų.

Trynius gerai išsukite su cukrumi. Supilkite citrinų sultis ir smulkiai tarkuotas žieveles ir gerai išplakite.

Suberkite piltus ir gerai išplakite.

Supilkite pieną ir gerai išplakite.

Sudėkite kiaušinių baltymus ir išmaišykite.

Masę supilkite į kepimo formą. Ją įstatykite į didesnę kepimo formą, pripildytą ką tik užvirusio vandens. Vanduo turi semti bent trečdalį tos kepimo formos, kurioje supilta pyrago masė.

Kepkite apie 50-55 minutes.

Šiek tiek atvėsinkite ir tik tuomet patiekite.

Viršų galite aplieti vaniliniu pudingu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis