Ingredientai
Kiaušiniai
4
vnt.
Citrinos žievelė
3
šaukštai
Citrinų sultys
0.5
puodelio
Pienas
1.5
puodelio
Cukrus
1.5
puodelio
Miltai
0.5
puodelio
Druska
0.5
šaukštelio
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius.
Baltymus suplakite su druska iki standžių putų.
Trynius gerai išsukite su cukrumi. Supilkite citrinų sultis ir smulkiai tarkuotas žieveles ir gerai išplakite.
Suberkite piltus ir gerai išplakite.
Supilkite pieną ir gerai išplakite.
Sudėkite kiaušinių baltymus ir išmaišykite.
Masę supilkite į kepimo formą. Ją įstatykite į didesnę kepimo formą, pripildytą ką tik užvirusio vandens. Vanduo turi semti bent trečdalį tos kepimo formos, kurioje supilta pyrago masė.
Kepkite apie 50-55 minutes.
Šiek tiek atvėsinkite ir tik tuomet patiekite.
Viršų galite aplieti vaniliniu pudingu.
Atsiliepimai