Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Morkos 1 vnt.
Avižų pienas 0.5 puodelio
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Česnakai 4 skiltelės
Pinijų sėklos 4 šaukštai
Pesto padažas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves, morką ir žiedinius kopūstus išvirkite.

2. Sugrūskite, pagardinkite druska, įdėkite sviesto, užpilkite avižų pieno ir dar kartą gerai sutrinkite.

3. Keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus ir pinijų sėklas. Įdėkite pesto padažo, išmaišykite ir pagardinkite košę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Grikių košė su pievagrybiais ir špinatais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Grikių košė su pievagrybiais ir špinatais

Tailandietiški ryžiai Khao Pad
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiški ryžiai Khao Pad