Ingredientai

Raudonosios pupelės Čili padaže BONDUELLE 2 indeliai
Pomidorai 6 vnt.
Medžiotojų dešrelės 200 g
Jautienos filė 500 g
Svogūnai 1 vnt.
Morkos 1 vnt.
Pomidorų pasta 3 šaukštai
Kalendros 6 šakelės
Aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Stipraus skonio patiekalas sunkesnio, „ūkiško“ maisto mėgėjams. Chili con carne interpretacijoje netrūksta mėsos, prieskonių ir žinoma, raudonųjų pupelių. Mėgstantys vadinamąjį „komforto“ maistą privalo įtraukti šią sriubą į savo mėgiamųjų sąrašą.

Gaminimo eiga

1. Nulupkite pomidorų odelę ir supjaustykite stambiais kubeliais.

2. Svogūnus ir morkas supjaustykite šiaudeliais, mėsą ir dešreles – vidutinio dydžio gabaliukais.

3. Didelėje keptuvėje storu dugnu ant didelės ugnies apkepkite dešreles 1-2 minutes. Vėliau jas iš keptuvės išimkite.

4. Įpilkite augalinio aliejaus ir 5 minutes apkepinkite svogūnus bei morkas.

5. Suberkite pomidorus ir supilkite pomidorų pastą, sumažinkite liepsną ir užvirinę patroškinkite 3 minutes.

6. Atskiroje keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus apkepkite mėsą 3-5 minutes. Mėsą perdėkite prie daržovių.

7. Suberkite pupeles su padažu, supilkite sultinį. Viską išmaišykite ir troškinkite 10 minučių.

8. Sumažinę liepsną, sudėkite dešreles, įberkite druskos ir pipirų. Pakaitinkite 5 minutes.

9. Patiekite su šviežiais žalumynais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas