Ingredientai

Bulvės (nedidelės) 8 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Kmynai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Nedideles bulves (jei šviežios, tik gerai nuplaukite ir neskuskite) supjaustykite gana plonomis skiltelėmis.

Puode įkaitinkite aliejų ir sviestą.

Suberkite bulves, uždenkite ir sumažinkite ugnį iki mažos.

Po 5 minučių kepimo, suberkite griežinėliais pjaustytą česnaką, įberkite rozmarino, kmynų. Gerai supustykite ir kepkite toliau.

Po 10 minučių pagardinkite druska ir supurtykite.

Kol iškeps bulves kelis kartus supurtykite taip, kad šios susimaišytų.

Patiekite su rūgpieniu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba