Ingredientai

Miltai 380 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Migdolai 1 sauja
Razinos 1 sauja
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Krakmolas 1 šaukštas
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Sviestas 3 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Minkštą pagrindui skirtą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.

Tešla išklokite sviestu išteptos kepimo formos pagrindą.

Kelis šaukštus tešlos pasilikite viršui.

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite gana smulkiai.

Varškę gerai sutrinkite su ištirpintu sviestu, kiaušiniu, cinamonu ir cukrumi.

Suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.

Suberkite kriaušes,razinas, trupintus migdolus ir išmaišykite.

Varškės įdarą supilkite ant pagrindo, išlyginkite.

Ant viršaus supilkite-sutrupinkite likusią tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-55 minučių.

Iš formos išimkite ir patiekite jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai