Ingredientai

Sviestas 200 g
Cukrus 80 g
Miltai 380 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Kriaušės 5 vnt.
Varškė 800 g
Cukrus 80 g
Migdolai 1 sauja
Razinos 1 sauja
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Kiaušiniai 1 vnt.
Krakmolas 1 šaukštas
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Sviestas 3 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Minkštą pagrindui skirtą sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Suberkite miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.

Tešla išklokite sviestu išteptos kepimo formos pagrindą.

Kelis šaukštus tešlos pasilikite viršui.

Kriaušes nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite gana smulkiai.

Varškę gerai sutrinkite su ištirpintu sviestu, kiaušiniu, cinamonu ir cukrumi.

Suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.

Suberkite kriaušes,razinas, trupintus migdolus ir išmaišykite.

Varškės įdarą supilkite ant pagrindo, išlyginkite.

Ant viršaus supilkite-sutrupinkite likusią tešlą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-55 minučių.

Iš formos išimkite ir patiekite jau atvėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai