Ingredientai

Kokosų aliejus 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Didelėje keptuvėje su rankena įkaitinkite aliejų. Vienu sluoksniu sudėkite Briuselio kopūstus ir kepkite, kol apskrus, apie 2 min. paskui juos pamaišykite, uždenkite keptuvę dangčiu ir patroškinkite dar minutę ar dvi.

Suberkite Briuselio kopūstus į dubenį, apibarstykite druska ir pipirais.

Į karštą keptuvę įdėkite sviesto, pakaitinkite 3 – 4 min., kol jis paruduos ir pasidarys perregimas.

Pašlakstykite lydytu sviestu Briuselio kopūstus ir iš karto patiekite. Galite dar užberti pipirų, druskos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai