Ingredientai

Miltai 300 g
Cukrus 150 g
Vanilinis cukrus 3 šaukšteliai
Razinos 120 g
Cinamonas šaukštelis
Romas 2 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Razinas gerai nuplaukite ir kelioms valandoms pamerkite rome.

Riešutus nuplaukite ir susmulkinkite.

Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžios baltos masės.

Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių.

Miltus, kepimo miltelius, prieskonius ir druską išmaišykite dideliame dubenyje. Supilkite kiaušinių masę, suberkite riešutus ir razinas. Gerai išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite miltais. Supilkite tešlą ir kepkite 1 val. Palikite atvėsti 15 min., tada išimkite keksą iš kepimo formos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Nekepta žaliųjų citrinų tarta
Lengvai paruošiamas
1 val.

Nekepta žaliųjų citrinų tarta

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis