Šiandien gminame prancūziškas morkų salotas. Morka – viena tų daržovių, kurios nemėgstančių surasti yra sunku. Spalvingą ir traškią šviežią morką su malonumu triauškia net vaikai. Ji taip pat tikras išsigelbėjimas tiems, kas nori sutaupyti ir sveikai maitintis. Todėl morkų salotos nuo seno yra ypač populiarus garnyras prie įvairių patiekalų.

Gaminimo eiga

1. Morkas sutarkuokite, svogūną smulkiai susmulkinkite ir sudėkite į salotinę.

2. Dubenėlyje sumaišykite Dižono garstyčias, citrinos sultis, medų, aliejų, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite ir apliekite morkų-svogūnų mišinį.

3. Sudėkite smulkintas šviežias petražoles ir gerai išmaišykite. Skaniausios bus patiektos šaltos.

Receptu dalijasi ƒ“Iki“