Ingredientai
Morkos
500 g
Dižono garstyčios
2 a. š.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Medus
1 a. š.
Nedidelis svogūnas
1 vnt.
Porcijos: 4
Išbandykite prancūziškas morkų salotas. Morka – viena tų daržovių, kurios nemėgstančių surasti yra sunku. Spalvingą ir traškią šviežią morką su malonumu valgo net vaikai. Ji taip pat tikras išsigelbėjimas tiems, kas nori sutaupyti ir sveikai maitintis. Prancūziškas morkų salotas valgykite šaltas.
Gaminimo eiga
Morkas sutarkuokite, svogūną smulkiai susmulkinkite ir sudėkite į salotinę.
Dubenėlyje sumaišykite dižono garstyčias, citrinos sultis, medų, aliejų, druską ir pipirus. Gerai išmaišykite ir apliekite morkų-svogūnų mišinį.
Sudėkite smulkintas šviežias petražoles ir gerai išmaišykite. Skaniausios bus patiektos šaltos.
Receptu dalijasi „Iki“.