Ingredientai
Gaminimo eiga
Šiltame vandenyje ištirpinkite cukrų, suberkite mieles ir palikite pastovėti 10 minučių.
Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su druska, muskatu, cinamonu ir pienu.
Į kiaušinių plakinį supilkite vandenį su mielėmis. Maišant suberkite 3 puodelius miltų.
Supilkite ištirpintą sviestą ir išmaišykite.
Po truputį įmaišykite likusius miltus.
Tešlą gerai išminkykite, susukite į kamuolį, aptepkite aliejumi, įdėkite į dubenį, uždenkite švariu rankšluosčiu ir pastatykite šiltoje patalpoje porai valandų.
Tešlą išminkykite, iškočiokite iki 0,5-0,7 cm storio, ir supjaustykite nedideliais rombais ar kvadratėliais.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Ištrauktas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Kai šiek tiek atvės ir nuvarvės nereikalingi riebalai, pabarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai