Ingredientai

Cukrus 100 g
Pienas 50 ml
Miltai 300 g
Migdolų miltai 6 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Rudasis cukrus 4 šaukštai
Cinamonas 2 šaukšteliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu.

2. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius.

3. Išmaišykite iki vientisos masės.

4. Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio.

5. Ant viršaus gausiai užberkite cinamono ir rudojo cukraus.

6. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai