Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Cukrus
100
g
Pienas
50
ml
Rikotos sūris
200
g
Sviestas
120
g
Miltai
300
g
Migdolų miltai
6
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Rudasis cukrus
4
šaukštai
Cinamonas
2
šaukšteliai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu.
2. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius.
3. Išmaišykite iki vientisos masės.
4. Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio.
5. Ant viršaus gausiai užberkite cinamono ir rudojo cukraus.
6. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę.
Skanaus!
Atsiliepimai