Ingredientai

Cukrus 100 g
Pienas 50 ml
Miltai 300 g
Migdolų miltai 6 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Rudasis cukrus 4 šaukštai
Cinamonas 2 šaukšteliai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, pienu, rikota ir kambario temperatūros sviestu.

2. Suberkite maltus migdolus ir miltus bei kepimo miltelius.

3. Išmaišykite iki vientisos masės.

4. Sudėkite tešlą į kepimo formeles, kad užsipildytų trys ketvirtadaliai aukščio.

5. Ant viršaus gausiai užberkite cinamono ir rudojo cukraus.

6. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 min. iškepusius keksiukus išimkite iš formelių, sudėkite į lėkštę.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braškių ir šokolado keksiukai
Lengvai paruošiamas
35 min.

Braškių ir šokolado keksiukai

Raudonųjų lęšių keksiukai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Raudonųjų lęšių keksiukai

Rikotos keksiukai su šilauogėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Rikotos keksiukai su šilauogėmis