Gaminimo eiga

Vištų blauzdeles apibarstykite prieskoniais ir apkepkite ant gana aukštos ugnies svieste.

Bulves nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais.

Morkas nuskuskite ir supjaustykite stambiais šiaudeliais.

Vištų blauzdeles, bulves, morkas, juodąsias ir žaliąsias alyvuoges sudėkite į kepimo indą išteptą sviestu.

Užberkite druskos ir pipirų, įmeskite čiobrelio kelias šakeles ir užpilkite vištienos sultinio - tiek, kad tik tik apsemtų.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena