Ingredientai

Tešla:
Kakavos milteliai 2 šaukštai
Miltai 2 stiklinės
Cukrus 0.5 stiklinės
Įdaras:
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Cukrus 1 stiklinė
Grietinė 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Šaltą sviestą sutarkuokite, sumaišykite su cukrumi, kakavos milteliais ir miltais. Turi gautis biri masė.

2. Įdarui sutrinkite varškę, vanilinį cukrų, grietinę, cukrų ir kiaušinius.

3. Kepimo formą ištepkite sviestu, suberkite pusę miltų-kakavos-sviesto-cukraus mišinio, spaudžiant išlyginkite, ant jo užpilkite varškę, o ant viršaus vėl miltų-kakavos-sviesto-cukraus mišinį.

4. Kepkite 190 laipsnių karštumo orkaitėje apie valandą.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis