Ingredientai

Česnakai 12 skiltelės
Aliejus 3 šaukštai
Cukrus 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuvalytas česnako skilteles suberti į sūdytą vandenį ir virti 1 min., nukošti. Atšildytus žirnelius 8 min. virti 500 ml pasūdyto vandens, nukošti ir elektriniu maišytuvu sutrinti į piurė, pagardinti aliejumi, citrinos sultimis, prieskoniais; pastatyti šiltai.

Šnicelius išmušti ir perpjauti pusiau ar į 3 dalis, apibarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose, pamirkyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti tarkuotame sūryje ir iškepti įkaitintuose riebaluose: 2 šaukštuose aliejaus ir 25 g sviesto.

Likusiuose riebaluose apskrudinti česnakus, juos pagardinti cukrumi ir kepti maišant, iki jis išsilydys. Šnicelius patiekti su žirnelių piurė ir karamelizuotais česnakais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai